Vragen? Bel 0528 223366
Bestellen

Over ons

 

Carwash de Wieken is in November 2013 geopend. Een echte Roll-over wasmachine van het type Istobal doet zijn werk grondig. We hebben programma's beschikbaar voor auto's en bussen. Voor auto's kunt u gebruik maken van programma's 1 t/m 5

Bij programma 1 heeft u de meest uitgebreide en beste oplossing voor het laten glanzen van uw auto. Programma 5 is het snelste, kortste en kan goed genoeg zijn voor een snelle wasbeurt. Er tussen liggen nog enkele programma's die u kunt kiezen en die afhankelijk zijn van uw wensen.

Voor bussen (tot 2,90m hoog en max. 9,00m lang) kiest u uit programma's 11 t/m 15.

Voor programma 11 krijgt u de beste en meest uitgebreide oplossing voor het laten glimmen van uw bus voor langere tijd. Programma 14 is het kortste en snelste en is goed genoeg voor een snelle wasbeurt. Programma 15 is een speciaal programma voor auto's en of bussen met imperiaal.

 

Waar staan wij voor?
 

De klantvriendelijke medewerkers van Carwash de Wieken in Hoogeveen leggen autobezitters graag in de watten. Uw kostbare bezit zal, mits u hem goed onderhoudt, zijn waarde blijven behouden. Bij goed onderhoud hoort uiteraard de verzorging van uw auto of bus. Carwash de Wieken wil die verzorging graag van u overnemen. Dit kan door gebruik te maken van onze volautomatische roll-over carwash, waardoor u het hele jaar door beschermd bent tegen alle weersinvloeden. Na een wasbeurt moet uw auto glanzend schoon zijn. Ook de velgen, een belangrijk onderdeel, verdienen een beschermlaag. Vuil krijgt zo veel minder kans zich te hechten op lak en licht metalen velgen waardoor uw auto zijn waarde behoudt. Dat kan alleen bereikt worden door grondig voor te wassen en door de hoogwaardige wasprodukten die we gebruiken.

 

Nieuws en acties

  • acties

    Voordelig en vertrouwd autowassen op dinsdag en woensdag, iedere dinsdag seniorendag, iedere woensdag ladysday,

meer nieuws

volg ons op twitter

volg ons op facebook